ВЕСТИ

Делегација Амбасаде Мексика у радној посети Дипосу

02.06.2022.Вести

Трочлана делегација амбасаде Сједињених Мексичких држава у Србији, на челу са Њ. Е. Карлосом Феликсом, амбасадором Мексика у нашој земљи, данас је посетила Дипос.

Током сусрета било је разговора о резултатима у протеклих 65 година дуге пословне сарадње, као и о препознатој потреби обе стране да се та сарадње додатно оснажи и унапреди.

Захваљујући се на гостопримству, амбасадор није крио задовољство досадашњом сарадњом са Дипосом, истичући да је сарадња са Дипосом од огромног значаја за амбасаду.

„Сматрам, као и многе моје колеге, амбасадори других земаља, да је сарадња са Дипосом потпуно другачија у односу на друге привредне субјекте који се баве издавањем некретнина. Поред основних услуга, веома су нам битни пажња, брига, разумевање и технички сервиси које Дипос пружа амбасади. То мени, али и комплетном особљу амбасадe помаже да свој посао обављамо несметано и да све захтеве и изазове са којима се суочавамо успешно превазиђемо и реализујемо”, рекао је мексички амбасадор.

Обе стране су исказале огромно задовољство због чињенице да Амбасада Мексика више од 65 година користи непокретност у улици Љутице Богдана бр. 5.

Директор Дипоса Ђоко Кривокапић је истакао да оно што о нама говоре наши пословни партнери говори у прилог чињеници да су рад и настојање Друштва да их учине задовољним препознати на прави начин.

„Никаква друга признања које би Дипос могао да добије за свој рад нису драгоценија од овакве искрене, топле и људске захвалности“, истакао је Кривокапић.

Поред Њ. Е. Амбасадора Карлоса Феликса Короне, посети су присуствовали аташе за трговину, културу и административне послове амбасаде Мексика, Артисео Гонзалес Гуереро као и административни асистент Марија Колаковић.