VESTI

ZADOVOLJSTVO ZAKUPACA JE NAŠ PRIORITET

27.04.2022.Vesti

Danas je u prostorijama Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd upriličen susret predstavnika Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i predstavnika Društva, na kome se razgovaralo i o unapređenju poslovne saradnje i partnerskih odnosa koji traju duže od 60 godina.

Tokom susreta obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom Ambasade i Dipos-a i konstatovale da postoji međusobno zalaganje i zajednički interes da tradicionalno dobri odnosi budu dodatno osnaženi i u narednom periodu. 

Ambasada SAD-a u Beogradu više od 60 godina poklanja poverenje Dipos-u i koristi za svoje potrebe brojne nepokretnosti iz fonda Društva.

Obostrani značaj poslovne saradnje Ambasade i Dipos-a potvrđen je i prošlogodišnjom posetom tadašnjeg Ambasadora SAD-a u Republici Srbiji, kojom prilikom su  ambasador, gospodin Entoni Godfri i direktor Dipos-a, gospodin Đoko Krivokapić posadili drvo prijateljstva, kao simbol uspešne saradnje i prijateljstva.

Više o poseti bivšeg Ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, gospodina Entoni Godfrija Dipos-u možete pročitati klikom OVDE.  

Delegacija predstavnika Ambasade SAD-a: gospodin Bob Kolins, savetnik za menadžment, Džef Voford, šef Službe održavanja i gospođa Tatjana Božić-Stamatović, Šef sekcije za smeštaj zaposlenih.
Delegacija Durštva: Jovan Roganović, direktor Službe za tehničke poslove, Ivana Milosavljević, zamenik direktora Društva, Đoko Krivokapić, direktor Društva
Na fotografiji: Jovan Roganović, direktor Službe za tehničke poslove (Dipos), Bob Kolins, savetnik za menadžment (Ambasada SAD-a), Ivana Milosavljević, zamenik direktora (Dipos), Tatjana Božić-Stamatović, housing supervisor (Ambasada SAD-a), Džef Voford, šef Službe održavanja (Ambasada SAD-a), Đoko Krivokapić, direktor Dipos-a

Tokom današnjeg susreta  istaknuto je da je proteklih decenija Dipos uz punu podršku Ambasade SAD-a nastojao da bude dobar domaćin svim službenicima, da razume i zadovolji njihove potrebe, ali i da im omogući da se u objektima koje koriste osete kao u svom domu.

Na kraju susreta je zaključeno da je od velikog značaja da se partnerstvo Ambasade i Dipos-a, čiji temelj čine obostrano razumevanje, međusobno poverenje i poštovanje i u narednim godinama dodatno osnažuje i dogovoreno da obe strane tome daju pun doprinos.