ВЕСТИ

Интернационална школа у посети ДИПОС-у

11.10.2022.Вести

На иницијативу Интернационалне школе у Београду, директор ДИПОС-а, Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић данас су угостили делегацију Интернационалне школе у Београду, коју су чинили директор, Ендру Дери, Снежана Хасановић, пословни и финансијски директор, Тамара Жујовић, председник комитета за непокретности и Ричард Робинсон из одбора за финансије и директор британско-српске привредне коморе.

Током радног састанка разговарало се о многим темама, од којих је у фокусу била дугогодишња успешна сарадња ДИПОС-а и Интернационалне школе у Београду, као и могућност и модалитети за њено унапређење и проширење.

Директор Интернационалне школе у Београду је изразио велико задовољство квалитетом услуга које ДИПОС пружа Школи, као и непокретностима које Школа користи у улицама Бањичких жртава бр. 6 и Темишварска бр. 19.

На крају састанка, обе стране су истакле огроман значај међусобне пословне сарадње и утврдиле даље кораке и планове за њено будуће оснаживање, унапређење и проширење.