ВЕСТИ

Амбасадор Републике Италије у посети Дипос-у

31.08.2022.Вести

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је имало част да дана 31.08.2022. године угости новоакредитованог амбасадора Републике Италије у Београду, Њ. Е. господина Луку Горија, саветника амбасадора, господина Винћенца Спирита и заменика амбасадора, господина Ђузепе Чурила.

Њ.Е. амбасадор Републике Италије, господин Лука Гора и директор Дипос-а, господин Ђоко Кривокапић

Срдачан сусрет Њ.Е. Амбасадора Луке Гори и директора Дипос-а, господина Ђока Кривокапића, поред куртоазног упознавања, обележио је и разговор о дугогодишњој изванредној сарадњи Амбасаде Репубпике Италије у Београду и Дипос-а.

Током разговора обе стране су исказале велико задовољство  објектом  у улици Кнеза Милоша бр.56 којим управља Дипос, а који  Амбасада Републике Италије у Београду користи за потребе свог Института за културу у Београду.

Током сусрета Амбасадора Гори и директора Кривокапића, који је  уприличен у просторијама Дипос-а,  разговарало се и о могућностима за унапређење и проширење традиционалне добре пословне сарадње Амбасаде и Дипос-а и констатовано је да ће се и надаље на томе континуирано радити.