ВЕСТИ

Честитке Дипос-у поводом јубилеја и предстојећих празника од најмлађих

28.12.2021.Вести

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је поводом прославе јубилеја Дипломатске колоније на Дедињу, а у духу предстојећих празника угостило малишане из Предшколске установе „Машана, дугогодишњег корисника услуга Друштва.

Малишани и запослени у Друштву су данас симболично обележили 60 година постојања Дипломатске колоније на Дедињу, уз свећице и  торту украшену заставама и симболима корисника објеката у Колонији.

Малишани из ПУ „Машана“ су запосленима у Друштву улепшали дан раздраганим смехом и причама о незаборавним тренуцима које проведе у игри и дружењу у парку Дипломатске колоније на Дедињу.

Имали смо задовољство и да примимо захвалност наших најмлађих корисника на бризи да парк у коме свакодневно уживају у чарима детињства буде зелен, чист и безбедан.

На крају нашег данашњег дружења, уживајући у торти и новогишњим слаткишима, обећали смо нашим драгим малишанима да ћемо се и надаље марљиво бринути, да парк у коме сневају своје дечије снове и одрастају, увек буде леп, зелен и чист, како за њих, тако и за све будуће нараштаје и генерације које ће у Дипломатској колонији расти, дружити се, маштати и стасавати.