VESTI

Čestitke Dipos-u povodom jubileja i predstojećih praznika od najmlađih

28.12.2021.Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je povodom proslave jubileja Diplomatske kolonije na Dedinju, a u duhu predstojećih praznika ugostilo mališane iz Predškolske ustanove „Mašana, dugogodišnjeg korisnika usluga Društva.

Mališani i zaposleni u Društvu su danas simbolično obeležili 60 godina postojanja Diplomatske kolonije na Dedinju, uz svećice i  tortu ukrašenu zastavama i simbolima korisnika objekata u Koloniji.

Mališani iz PU „Mašana“ su zaposlenima u Društvu ulepšali dan razdraganim smehom i pričama o nezaboravnim trenucima koje provede u igri i druženju u parku Diplomatske kolonije na Dedinju.

Imali smo zadovoljstvo i da primimo zahvalnost naših najmlađih korisnika na brizi da park u kome svakodnevno uživaju u čarima detinjstva bude zelen, čist i bezbedan.

Na kraju našeg današnjeg druženja, uživajući u torti i novogišnjim slatkišima, obećali smo našim dragim mališanima da ćemo se i nadalje marljivo brinuti, da park u kome snevaju svoje dečije snove i odrastaju, uvek bude lep, zelen i čist, kako za njih, tako i za sve buduće naraštaje i generacije koje će u Diplomatskoj koloniji rasti, družiti se, maštati i stasavati.