VESTI

DIPOS među 100 najvećih

23.09.2019.Vesti

U cilju odabira 100 najboljih kompanija u Republici Srbiji uspešno je realizovan projekat „100 najvećih“, pod sloganom „Množimo prilike, delimo uspehe“.

Projekat „100 najvećih“ organizovan je u partnerstvu sa Addiko bankom, a punu podršku realizaciji ovog projekta je dala i Privredna komora Srbije.

Na gala svečanosti  u organizaciji projekta „100 najvećih“ koja je održana 20. septembra 2019. godine u hotelu „Hilton“ u Beogradu, Društvu za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je uručena 1. nagrada u kategoriji – brzorastuća kompanija u okviru javnog sektora. Nagradu je u ime Društva primio direktor, Đoko Krivokapić, a dodeli su prisustvovale i zamenik direktora, Ivana Milosavljević i direktor službe za pravne poslove i nabavke, Suzana Žunković.

U izjavi datoj novinskoj agenciji „Tanjug“ na svečanoj dodeli nagrada, direktor društva „Dipos“ d.o.o. Beograd je rekao: „Tokom proteklih pet godina poslovanja privrednog društva „Dipos“ značajno je uvećana dobit Društva, tačnije za 75% vise u odnosu na planiranu, naplata potraživanja na oko 90% na godišnjem nivou, dok je uspešnost u rešavanju imovinsko-pravnih sporova iznosila 95% u korist Društva, što je rezultiralo i duplo veću uplatu sredstava u budžet Republike Srbije u odnosu na prethodni period.“

Takođe, u svom obraćanju na gala svečanosti u hotelu „Hilton“, direktor društva „Dipos“ je prisutnima predstavio i projekat izgradnje diplomatskog kluba i istakao važnost ovog projekta, kako za Dipos, tako i za Grad Beograd i Republiku Srbiju.

Među ostalim dobitnicima priznanja „100 najvećih“ našle su se i kompanije: NIS, EPS, „Porsche“ Beograd, Gradina, DIS, MOL, Imlek, Industrija mesa Matijević, „Clover“ Srbija, Krupnik, GIM, Nelt, Knez Petrol, AURA, Coopservice, Gigatron, Matis, „Nissan“ Srbija, Lovo promet, Don Don, DTD ribarstvo, Agropromet.