VESTI

Dipos unapređuje stanje nekretnina

02.09.2020.Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd kontinuirano realizuje raznorodne aktivnosti radi unapređenja, funkcionalizacije i modernizacije nekretnina u svojini Republike Srbije kojima upravlja, a koje su namenjene za smeštaj stranih diplomatsko-konzularnih predstavništava, diplomatskih i drugih predstavnika, trgovinskih i drugih predstavništava i predstavnika u RS, zatim predstavnika međunarodne poslovne zajednice, kao i domaćih pravnih i fizičkih lica.

Dipos se na ovaj način izdvaja u odnosu na druge domaće i strane subjekte koji se na tržištu grada Beograda bave izdavanjem nekretnina, budući da pored usluge izdavanja u zakup, Dipos istovremeno planira i sprovodi sve potrebne radove u cilju održavanja kvaliteta, ali i unapređenja i modernizacije nekretnina koje mu je Republika Srbija poverila na upravljanje, korišćenje i održavanje.

U nastojanju da adekvatnim održavanjem unapredi stanje nepokretnosti kojima upravlja, Dipos u skladu sa potrebama planira i sprovodi različite vrste radove, kao i odgovarajuće procedure prema državnim organima, a sve sa ciljem da svojim zakupcima obezbedi prijatan, ugodan i bezbedan boravak u zakupljenim nepokretnostima.

Realizaciju ovih aktivnosti sprovodi Služba za tehničke poslove koja, u skladu sa Programom poslovanja društva Dipos koji razmatra i odobrava Vlada Republike Srbije, organizuje i izvodi raznovrsne radove u koje, pored hitnih intervencija na nepokretnostima, spadaju i radovi većeg obima.

Službu za tehničke poslove, koja organizuje i sprovodi sve aktivnosti  na polju održavanja nepokretnosti u svojini Republike Srbije kojima upravlja Dipos, čine stručnjaci različitih znanja i veština, na čelu sa direktorom službe, dipl. inž. arh. Mihajlom Rakićem.

„Zadovoljstvo je biti na čelu tima ljudi koji svakodnevno brinu o nepokretnostima kojima upravljamo.“