ВЕСТИ

Изјаве америчког амбасадора и директора Дипос-а поводом обележавања вишедеценијске сарадње

19.05.2021.Вести

Поводом успостављања нове праксе – обележавања јубилеја партнерских и пријатељских односа са дипломатско-конзуларним представништвима у Републици Србији, директор Ђоко Кривокапић, имао је задовољство да по први од оснивања Друштва, у Дипломатској колонији на Дедињу, угости амбасадора Сједињених Америчких Држава, Њ. Е. господина Ентони Годфрија.

У свом обраћању, Њ. Е. амбасадор Сједињених Америчких Држава у Републици Србији је истакао да се у Стејт Департменту добро зна да је Дипломатска колонија у Београду једна од најбољих дипломатских насеља на свету и осврнуо се на вишедеценијску сарадњу амбасаде САД-а и Дипос-а која је током претходних година константно расла и унапређивала се.

хттпс://yоуту.бе/4×8у00енк3М

Директор Друштва за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд, Ђоко Кривокапић се захвалио Њ. Е. амбасадору Годфрију и додао да је за Дипос ово посебан дан, као што је то била и 1952. година када су успостављени први односи између цењене Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Београду и овог предузећа. Господин Кривокапић је додао и да је поносан на чињеницу да Амбасада Сједињених Америчких Држава више од 60 година поклања поверење Дипос-у. Пословни и пријатељски односи које негујемо дуги низ година заснивају се на обостраном разумевању, међусобном поверењу и поштовању, као и заједничком залагању да их додатно унапредимо, о чему сведочи и данашњи чин.

хттпс://yоуту.бе/СВ5YсВкКрxс