VESTI

Izjave američkog ambasadora i direktora Dipos-a povodom obeležavanja višedecenijske saradnje

19.05.2021.Vesti

Povodom uspostavljanja nove prakse – obeležavanja jubileja partnerskih i prijateljskih odnosa sa diplomatsko-konzularnim predstavništvima u Republici Srbiji, direktor Đoko Krivokapić, imao je zadovoljstvo da po prvi od osnivanja Društva, u Diplomatskoj koloniji na Dedinju, ugosti ambasadora Sjedinjenih Američkih Država, NJ. E. gospodina Entoni Godfrija.

U svom obraćanju, NJ. E. ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji je istakao da se u Stejt Departmentu dobro zna da je Diplomatska kolonija u Beogradu jedna od najboljih diplomatskih naselja na svetu i osvrnuo se na višedecenijsku saradnju ambasade SAD-a i Dipos-a koja je tokom prethodnih godina konstantno rasla i unapređivala se.

https://youtu.be/4×8u00enk3M

Direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd, Đoko Krivokapić se zahvalio NJ. E. ambasadoru Godfriju i dodao da je za Dipos ovo poseban dan, kao što je to bila i 1952. godina kada su uspostavljeni prvi odnosi između cenjene Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i ovog preduzeća. Gospodin Krivokapić je dodao i da je ponosan na činjenicu da Ambasada Sjedinjenih Američkih Država više od 60 godina poklanja poverenje Dipos-u. Poslovni i prijateljski odnosi koje negujemo dugi niz godina zasnivaju se na obostranom razumevanju, međusobnom poverenju i poštovanju, kao i zajedničkom zalaganju da ih dodatno unapredimo, o čemu svedoči i današnji čin.

https://youtu.be/SV5YsVkKrxs