ВЕСТИ

Највеће признање добили смо од Дипос-а

28.12.2020.Вести

Олимпијске игре у Јапану, које ће се одржати следеће године, биле су повод за посету Олимпијском комитету Србије, који је наш закупац већ дуги низ година. Председник ове организације, велика кошаркашка легенда Божидар Божа Маљковић, упознао нас је са радом Олимпијског комитета у међународним оквирима и припремама за предстојеће спортске догађаје.

,,Олимпијски комитет је већ дуже време ангажован на изградњи наших спортских капацитета. Желимо да обезбедимо најбоље тренере за сваки савез, у зависности од њхових потреба. У неким спортовима не можемо да се такмичимо са великим земљама, али тамо где постоји могућност, желимо да унапредимо шансе за успех, доводимо најбоље тренере и унапређујемо рад савеза у складу са њиховим потребама. Радимо као да је Олимпијада сутра“ истакао је господин Маљковић.

Говорећи о плановима и оствареним успесима, господин Маљковић се осврнуо на изванредну сарадњу остварену са Дипос-ом и том приликом истакао:

,,Простор који смо користили је био у веома лошем стању. Од Конференције несврстаних, када је у овој згради боравио Гадафи, није било никаквог одржавања. Мој први задатак је био уређивање простора. Захваљујући ангажовању господина Кривокапића данас је ово врло пристојно и лепо окружење за рад. Обезбеђење оваквог окружења је и највећа плакета коју смо добили, нешто што до сада за нас нико није урадио. Изузетно сам поносан на моје пријатељство са њим и на ово преуређено здање.“

Више о задовољству оствареном сарадњом са Дипос-ом, личним утисцима о великим победама и саветима како да успешно водите тимове можете прочитати на нашем блогу.