VESTI

Najveće priznanje dobili smo od Dipos-a

28.12.2020.Vesti

Olimpijske igre u Japanu, koje će se održati sledeće godine, bile su povod za posetu Olimpijskom komitetu Srbije, koji je naš zakupac već dugi niz godina. Predsednik ove organizacije, velika košarkaška legenda Božidar Boža Maljković, upoznao nas je sa radom Olimpijskog komiteta u međunarodnim okvirima i pripremama za predstojeće sportske događaje.

,,Olimpijski komitet je već duže vreme angažovan na izgradnji naših sportskih kapaciteta. Želimo da obezbedimo najbolje trenere za svaki savez, u zavisnosti od njhovih potreba. U nekim sportovima ne možemo da se takmičimo sa velikim zemljama, ali tamo gde postoji mogućnost, želimo da unapredimo šanse za uspeh, dovodimo najbolje trenere i unapređujemo rad saveza u skladu sa njihovim potrebama. Radimo kao da je Olimpijada sutra“ istakao je gospodin Maljković.

Govoreći o planovima i ostvarenim uspesima, gospodin Maljković se osvrnuo na izvanrednu saradnju ostvarenu sa Dipos-om i tom prilikom istakao:

,,Prostor koji smo koristili je bio u veoma lošem stanju. Od Konferencije nesvrstanih, kada je u ovoj zgradi boravio Gadafi, nije bilo nikakvog održavanja. Moj prvi zadatak je bio uređivanje prostora. Zahvaljujući angažovanju gospodina Krivokapića danas je ovo vrlo pristojno i lepo okruženje za rad. Obezbeđenje ovakvog okruženja je i najveća plaketa koju smo dobili, nešto što do sada za nas niko nije uradio. Izuzetno sam ponosan na moje prijateljstvo sa njim i na ovo preuređeno zdanje.“

Više o zadovoljstvu ostvarenom saradnjom sa Dipos-om, ličnim utiscima o velikim pobedama i savetima kako da uspešno vodite timove možete pročitati na našem blogu.