ВЕСТИ

Oдлазећи амбасадор Кубе у опроштајној посети Дипос-у

30.01.2023.Вести

Директор Дипос-а Ђоко Кривокапић, примио је данас у опроштајну посету одлазећег амбасадора Peпублике Кубе, Њ.Е. Густавo Триста дел Тода. Кубанском амбасадору након година дипломатског рада и боравка у нашој земљи, истиче мандат.  

У срдачној атмосфери, Амбасадор је истакао да му је било задовољство да сарађује са Дипосом протеклих пет година свог мандата у Београду и да је одушевљен услугом коју Дипос пружа.

Захваљујући се амбасадору и уручујући му специјалну захвалницу на указаном поверењу, изванредној сарадњи и несебичној подршци Дипос-у, директор Кривокапић је истакао да Амбасада Кубе у Србији и наше Друштво одржавају дугу сарадњу, која датира још од 1965. године.

Дипос и Амбасада Кубе у Београду већ 58 година успешно негују пословну сарадњу која је прерасла у нераскидиво пријатељство. Похвале на рачун нашег рада су изузетно значајне за нас, будући да је задовољство наших клијената најбоља препорука за сарадњу са Дипосом – додао је директор Кривокапић.

„ Желео бих да истакнем заинтересованост вашег Друштва за правилно функционисање објекта, које нам је олакшало рад у овој престоници и у својој сфери допринело позитивном стању билатералних односа. Морам да истакнем и позитивну улогу коју је имао директор Ђоко Кривокапић у корист сарадње са нашом амбасадом, а кога одликује озбиљност и посвећеност послу. Имам исто мишљење и за заменицу директора Ивану Милосављеви́ћ, као и за ефикасан технички тим. Сви заједно чине компетентну групу са којом се може несметано и безбедно комуницирати, рекао је кубански амбасадор на течном српском језику и додао да Београд има посебно место у његовом животу јер је у њему провео младост а у болници ”Народни фронт” рођена је и његова ћерка.  Ово је наша омиљена земља, никада је нећемо заборавити, закључио је амбасадор Кубе.

У своје лично име и у име свих запослених у Дипос-у, директор Кривокапић је амбасадору пожелео пуно среће у даљем раду, захвалио му се на указаном поверењу и подршци, али и свему што је учинио како би наше две земље наставиле да развијају традиоционално пријатељске односе и сарадњу.