ВЕСТИ

Посета новоакредитованог Амбасадора Републике Кипар ДИПОС-у

14.12.2020.Вести

Новоакредитовани Амбасадор Републике Кипар у Републици Србији, Његова Екселенција, господин Деметриос Теофилакту, посетио је Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд.

Његову Екселенцију је дочекао и примио директор друштва „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Током ове куртоазне посете, његова Екселенција, господин Деметриоса Теофилакту се упознао са директором друштва „Дипос“, господином Кривокапићем, као и са радом и функционисањем Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд.

Амбасада Републике Кипар у Републици Србији дуги низ година користи за своје потребе непокретности из фонда којим Друштво управља, а које су намењене за смештај дипломатско-конзуларних представништава и представника у Републици Србији.

Током пријатељског разговора који су водили Њ. Е. Амбасадор Републике Кипар, господин Теофилакту и директор друштва „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Кривокапић, обе стране су исказале велико задовољство међусобном дугогодишњом сарадњом, квалитетом услуга које Друштво пружа цењеној Амбасади и размотриле могућност за додатним унапређењем пословне сарадње.

На крају посете, Његова Екселенција, господин Деметриос Теофилакту је искористио прилику да се директору Друштва љубазно захвали на свим активностима Друштва које су усмерене на одржавање непокретности које цењена Амбасада Републике Кипар користи за своје потребе.