ВЕСТИ

Пријатељска посета Амбасадора Савезне Републике Бразил

30.03.2021.Вести

Директор друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић имао је задовољство да дана 30.03.2021. године у просторијама Друштва   Њ. Е. Амбасадора Савезне Републике Бразил, господина Едуарда Ботеља Барбозу и министарку-саветницу, Марију Кристина Переира да Силву.

Током пријатељског и срдачног разговора, обе стране су изразиле велико задовољство сарадњом коју цењена Амбасада Савезне Републике Бразила и ово Друштво негују деценијама уназад.

Њ. Е. Амбасадор Савезне Републике Бразил, господин Едуардо Ботеља Барбоза је током посете искористио прилику да изрази велико задовољство не само изванредном сарадњом, већ и квалитетом услуга које „Дипос“ пружа цењеној Амбасади, као и одржавањем непокретности у улици Крунска бр. 14 коју користи цењена Амбасада.

Уважени гости и директор „Дипос“-а су током пријатељског сусрета разговарали и на тему могућности за унапређење већ традиционално добрих пословних односа, које обе стране негује дуги низ година.

Више о пословној сарадњи цењене Амбасаде Савезне Републике Бразил и Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, као и о билатералним односима са Републиком Србијом можете прочитати на нашем блогу кликом ОВДЕ.