VESTI

Prijateljska poseta Ambasadora Savezne Republike Brazil

30.03.2021.Vesti

Direktor društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić imao je zadovoljstvo da dana 30.03.2021. godine u prostorijama Društva   Nj. E. Ambasadora Savezne Republike Brazil, gospodina Eduarda Botelja Barbozu i ministarku-savetnicu, Mariju Kristina Pereira da Silvu.

Tokom prijateljskog i srdačnog razgovora, obe strane su izrazile veliko zadovoljstvo saradnjom koju cenjena Ambasada Savezne Republike Brazila i ovo Društvo neguju decenijama unazad.

Nj. E. Ambasador Savezne Republike Brazil, gospodin Eduardo Botelja Barboza je tokom posete iskoristio priliku da izrazi veliko zadovoljstvo ne samo izvanrednom saradnjom, već i kvalitetom usluga koje „Dipos“ pruža cenjenoj Ambasadi, kao i održavanjem nepokretnosti u ulici Krunska br. 14 koju koristi cenjena Ambasada.

Uvaženi gosti i direktor „Dipos“-a su tokom prijateljskog susreta razgovarali i na temu mogućnosti za unapređenje već tradicionalno dobrih poslovnih odnosa, koje obe strane neguje dugi niz godina.

Više o poslovnoj saradnji cenjene Ambasade Savezne Republike Brazil i Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, kao i o bilateralnim odnosima sa Republikom Srbijom možete pročitati na našem blogu klikom OVDE.