ВЕСТИ

Вишедеценијска пословна сарадња и љубав према спорту

24.11.2022.Вести

Удаљени хиљадама километара, српски и бразилски народ на први поглед не делују слично. Ипак, хришћански корени, љубав према спорту, природи и добар хумор, чак и у најтежим тренуцима, је оно што наша два народа чини блиским.

Друштво за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд и амбасада Бразила негују вишедеценијску пословну сарадњу, која датира још од 1983. године, када је закључен први Уговор о закупу за непокретност коју и данас користи амбасада у улици Крунска бр. 14.

У дану када најважнија споредна ствар – фудбал и утакмица групе Г светског првенства у Катару између Србије и Бразила постаје главна тема у Србији и Бразилу, амбасадор Бразила, Њ.Е. Жозе Мауро Коуто уприличио је пријем у својој резиденцији, како би са пријатељима и пословним партнерима испратио овај спортски догађај.

На позив амбасадора Бразила, Њ.Е. Жoзе Мауро Коуто, догађају су присуствовали и директор Друштва, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Директор, Ђоко Кривокапић у друштву амбасадора Бразила, Њ.Е. господина Жoзе Мауро Коуто
Директор, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић у друштву амбасадора Мексика, Њ.Е. господина Карлос Исауро Феликс и његове супруге, госпође Еун Хаи Ким.

Дружење је протекло у доброј и правој спортској атмосфери, а више разлога за радост је имао амбасадор Бразила, будући да је екипа Бразила тријумфовала резултатом 2:0.

Честитамо репрезентацији Бразила на сјајној игри.