VESTI

Zlatna bonitetna izvrsnost za Dipos

29.07.2020.Vesti

Kompanija Bisnode Srbija dodelila je i ove godine društvu „Dipos“ Sertifikat bonitetne izvrsnosti, a koji predstavlja najvišu ocenu ostvarenih rezultata pravnih subjekata koji posluju na teritoriji Republike Srbije i jedan je od najvažnijih evropskih standarda kojim se definiše kvalitet poslovanja.

Na osnovu propisanih parametara metodologije bonitetne izvrsnosti i parametara poput finansijske sposobnosti, likvidnosti, ostvarenih rezultata, odgovornosti u poslovanju i navike plaćanja, kompanija Bisnode ocenjuje pravne subjekte i razvrstava ih u tri kategorije bonitetne izvrsnosti: A, AA ili AAA.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je za prethodne tri godine, poslovanja dobilo priznanje Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti, a koji predstavlja najviši stepen uspešnosti jedne kompanije, koja se iskazuje AAA rejtingom za tri uzastopne poslovne godine.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor

Na osnovu Bisnode parametara i međunarodnih smernica izračunavanja bonitetne ocene, Dipos je ocenjen maksimalnim brojem poena 100/100 i time se svrstao u među 0,4% poslovno najstabilnijih kompanija u poređenju sa ukupno 473.526 aktivnih domaćih kompanija.

Ovakvo priznanje i rezultati potvrda su višegodišnjeg rada i zalaganja menadžmenta Dipos-a, profesionalnog pristupa svim izazovima savremenog poslovnog okruženja, konstantne težnje da se poslovni procesi unapređuju i da se korisnicima usluga pruže usluge najvišeg kvaliteta.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor
dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor

Kriterijumi koje Bisnode Srbija primenjuje prilikom ocenjivanja privrednih subjekata su isti za kompletnu Bisnode grupaciju koja posluje u više od 18 država i odnosi se kako na privatne, tako i na državne kompanije.

U intervjuu datom dnevnom listu „Blic“, direktor društva „Dipos“, gospodin Đoko Krivokapić, istakao je da je dodeljeni sertifikat podstrek da kvalitet poslovanja zadržimo na visokom nivou, ali ujedno i podsticaj da pokušamo da budemo još bolji.

Direktor društva „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić istakao je činjenicu da je Društvo krenulo u proces standardizacije tokom poslednjih nekoliko godina i dodao da Dipos poseduje i međunarodno priznat standard ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom, dodeljen od strane sertifikacione kuće „DAS Certification“ iz Velike Britanije.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor djoko krivokapic

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd će i u narednim poslovnim godinama svu svoju pažnju posvetiti daljem unapređenju poslovnih procesa, sa ciljem da postignute uspehe opravda novim i još većim i time dodatno doprinese daljem razvoju srpske privrede.