ВЕСТИ

Златна бонитетна изврсност за Дипос

29.07.2020.Вести

Компанија Бисноде Србија доделила је и ове године друштву „Дипос“ Сертификат бонитетне изврсности, а који представља највишу оцену остварених резултата правних субјеката који послују на територији Републике Србије и један је од најважнијих европских стандарда којим се дефинише квалитет пословања.

На основу прописаних параметара методологије бонитетне изврсности и параметара попут финансијске способности, ликвидности, остварених резултата, одговорности у пословању и навике плаћања, компанија Бисноде оцењује правне субјекте и разврстава их у три категорије бонитетне изврсности: А, АА или ААА.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је за претходне три године, пословања добило признање Златног сертификата бонитетне изврсности, а који представља највиши степен успешности једне компаније, која се исказује ААА рејтингом за три узастопне пословне године.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor

На основу Бисноде параметара и међународних смерница израчунавања бонитетне оцене, Дипос је оцењен максималним бројем поена 100/100 и тиме се сврстао у међу 0,4% пословно најстабилнијих компанија у поређењу са укупно 473.526 активних домаћих компанија.

Овакво признање и резултати потврда су вишегодишњег рада и залагања менаџмента Дипос-а, професионалног приступа свим изазовима савременог пословног окружења, константне тежње да се пословни процеси унапређују и да се корисницима услуга пруже услуге највишег квалитета.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor
dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor

Критеријуми које Бисноде Србија примењује приликом оцењивања привредних субјеката су исти за комплетну Бисноде групацију која послује у више од 18 држава и односи се како на приватне, тако и на државне компаније.

У интервјуу датом дневном листу „Блиц“, директор друштва „Дипос“, господин Ђоко Кривокапић, истакао је да је додељени сертификат подстрек да квалитет пословања задржимо на високом нивоу, али уједно и подстицај да покушамо да будемо још бољи.

Директор друштва „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић истакао је чињеницу да је Друштво кренуло у процес стандардизације током последњих неколико година и додао да Дипос поседује и међународно признат стандард ИСО 9001 – Систем менаџмента квалитетом, додељен од стране сертификационе куће „ДАС Цертифицатион“ из Велике Британије.

dipos bonitet, bisnode srbija, bisnode, dipos nekretnine, nekretnine beograd, dipos direktor djoko krivokapic

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд ће и у наредним пословним годинама сву своју пажњу посветити даљем унапређењу пословних процеса, са циљем да постигнуте успехе оправда новим и још већим и тиме додатно допринесе даљем развоју српске привреде.