KO SMO MI

KO SMO MI

Mi smo privredno društvo čiji je osnivač Republika Srbija. Upravljamo, izdajemo i održavamo nekretnine u vlasništvu Republike Srbije, prvenstveno namenjene potrebama smeštaja diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji.

Mi smo privredno društvo čiji je osnivač Republika Srbija. Upravljamo, izdajemo i održavamo nekretnine u vlasništvu Republike Srbije, prvenstveno namenjene potrebama smeštaja diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji.

60 GODINA DIPLOMATSKE KOLONIJE NA DEDINJU

ZAKUP

Naš portfolio obuhvata više od 300 različitih luksuznih nekretnina smeštenih u nekim od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, savršeno prilagođenih vašim specifičnim zahtevima.

UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE NEPOKRETNOSTI

Tempo savremenog života je brz i pun izazova, posebno kada živite i radite u inostranstvu. Zato nastojimo da osluškujemo i anticipiramo vaše potrebe i kontinuirano prilagođavamo način na koji pružamo usluge.

VESTI

17.07.2023.

Ambasador Kipra u poseti DIPOS-u

Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd imalo je čast da u svojim poslovnim prostorijama ugosti ambasadora Republike Kipar, NJ.E. gospodina Andreas Fotiu. Zadovoljstvo da se upoznaju i ugoste novoimenovanog…

16.06.2023.

Ambasadori Egipta, Argentine i Brazila u poseti Dipos-u

Vesti

Jačanje poslovne saradnje između Dipos-a i diplomatskih partneraImali smo čast da u našim poslovnim prostorijama ugostimo ambasadore Arapske Republike Egipat, NJ. E. gospodina, Basel Salah Mustafa Ahmed, Republike Argentine, NJ….

15.06.2023.

Direktorka Dipos-a u poseti Diplomatskoj koloniji na Košutnjaku

Vesti

Unapređenje poslovne saradnje, kvaliteta života i rada u nepokretnostima kojima Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd upravlja i negovanje tradicionalno dobrih odnosa sa diplomatsko-konzularnim predstavništvima koji ih koriste predstavlja…

klijenata
deli pozitivan utisak o DIPOS-u i njegovom imidžu

klijenata je zadovoljno transparentnim poslovanjem DIPOS-a i dostupnošću informacija


klijenata je zadovoljno ažurnošću DIPOS-a u izvršavanju ugovornih obaveza

klijenata bi DIPOS preporučilo svojim poslovnim partnerima

klijenata
je zadovoljno ažurnim reagovanjem DIPOS-a na reklamacije/prigovore

klijenata
je zadovoljno kvalitetom rada menadžmenta i stručnih službi DIPOS-a

izdatih nepokretnosti
na dan 08.02.2023. godine

iznosi efektivna naplata potraživanja za 2022. godinu

98%

OSTVARENI REZULTATI

klijenata deli pozitivan utisak o DIPOS-u i njegovom imidžu

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI I PARTNERI

DIPOS U SVETU
I SVET U DIPOS-U

Kontinuirano unapređenje poslovanja i usluga koje pružamo klijentima je naš primarni cilj. Radi ostvarivanja postavljenog cilja pratimo trendove poslovanja drugih organizacija u svetu koje se bave istom delatnošću, a sa kojima smo uspostavili međunarodnu saradnju.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo naše međunarodne partnere

Državno preduzeće

“Direktorat za pružanje usluga Diplomatskim misijama”

Državna institucija Generalni direktorat za pružanje usluga Diplomatskom koru i zvaničnim delegacijama “Dipservice

TAJNE NAŠIH ZDANJA

Svaka zgrada ima svoju priču… Naš portfolio nekretnina je prepun upravo takvih dragocenih i jedinstvenih priča koje otkrivaju njihovu pravu vrednost, a koja se krije iza teških vrata, debelih zidova i prelepih fasada.