КО СМО МИ

КО СМО МИ

Ми смо привредно друштво чији је оснивач Република Србија. Управљамо, издајемо и одржавамо некретнине у власништву Републике Србије, првенствено намењене потребама смештаја дипломатске и пословне заједнице у Србији.

Ми смо привредно друштво чији је оснивач Република Србија. Управљамо, издајемо и одржавамо некретнине у власништву Републике Србије, првенствено намењене потребама смештаја дипломатске и пословне заједнице у Србији.

60 ГОДИНА ДИПЛОМАТСКЕ КОЛОНИЈЕ НА ДЕДИЊУ

ЗАКУП

Наш портфолио обухвата више од 300 различитих луксузних некретнина смештених у неким од најатрактивнијих локација у Београду, савршено прилагођених вашим специфичним захтевима.

УПРАВЉАЊЕ И ОДРЖАВАЊЕ НЕПОКРЕТНОСТИ

Темпо савременог живота је брз и пун изазова, посебно када живите и радите у иностранству. Зато настојимо да ослушкујемо и антиципирамо ваше потребе и континуирано прилагођавамо начин на који пружамо услуге.

ВЕСТИ

17.07.2023.

Амбасадор Кипра у посети ДИПОС-у

Вести

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд имало је част да у својим пословним просторијама угости амбасадора Републике Кипар, Њ.Е. господина Андреас Фотиу. Задовољство да се упознају и угосте новоименованог…

16.06.2023.

Амбасадори Египта, Аргентине и Бразила у посети Дипос-у

Вести

Јачање пословне сарадње између Дипос-а и дипломатских партнераИмали смо част да у нашим пословним просторијама угостимо амбасадоре Арапске Републике Египат, Њ. Е. господина, Басел Салах Мустафа Ахмед, Републике Аргентине, Њ….

15.06.2023.

Директорка Дипос-а у посети Дипломатској колонији на Кошутњаку

Вести

Унапређење пословне сарадње, квалитета живота и рада у непокретностима којима Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд управља и неговање традиционално добрих односа са дипломатско-конзуларним представништвима који их користе представља…

клијената
дели позитиван утисак о ДИПОС-у и његовом имиџу

клијената је задовољно транспарентним пословањем ДИПОС-а и доступношћу информација


клијената је задовољно ажурношћу ДИПОС-а у извршавању уговорних обавеза

клијената би ДИПОС препоручило својим пословним партнерима

клијената
је задовољно ажурним реаговањем ДИПОС-а на рекламације/приговоре

клијената
је задовољно квалитетом рада менаџмента и стручних служби ДИПОС-а

издатих непокретности
на дан 08.02.2023. године

износи ефективна наплата потраживања за 2022. годину

98%

ОСТВАРЕНИ РЕЗУЛТАТИ

клијената дели позитиван утисак о ДИПОС-у и његовом имиџу

ШТА КАЖУ НАШИ КЛИЈЕНТИ И ПАРТНЕРИ

ДИПОС У СВЕТУ
И СВЕТ У ДИПОС-У

Континуирано унапређење пословања и услуга које пружамо клијентима је наш примарни циљ. Ради остваривања постављеног циља пратимо трендове пословања других организација у свету које се баве истом делатношћу, а са којима смо успоставили међународну сарадњу.

Задовољство нам је да вам представимо наше међународне партнере

Државно предузеће

“Директорат за пружање услуга Дипломатским мисијама”

Државна институција Генерални директорат за пружање услуга Дипломатском кору и званичним делегацијама “Dipservice

ТАЈНЕ НАШИХ ЗДАЊА

Свака зграда има своју причу… Наш портфолио некретнина је препун управо таквих драгоцених и јединствених прича које откривају њихову праву вредност, а која се крије иза тешких врата, дебелих зидова и прелепих фасада.