ВЕСТИ

ЗАДОВОЉСТВО ЗАКУПАЦА ЈЕ НАШ ПРИОРИТЕТ

27.04.2022.Вести

Данас је у просторијама Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд уприличен сусрет представника Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Београду и представника Друштва, на коме се разговарало и о унапређењу пословне сарадње и партнерских односа који трају дуже од 60 година.

Током сусрета обе стране су исказале велико задовољство досадашњом сарадњом Амбасаде и Дипос-а и констатовале да постоји међусобно залагање и заједнички интерес да традиционално добри односи буду додатно оснажени и у наредном периоду. 

Амбасада САД-а у Београду више од 60 година поклања поверење Дипос-у и користи за своје потребе бројне непокретности из фонда Друштва.

Обострани значај пословне сарадње Амбасаде и Дипос-а потврђен је и прошлогодишњом посетом тадашњег Амбасадора САД-а у Републици Србији, којом приликом су  амбасадор, господин Ентони Годфри и директор Дипос-а, господин Ђоко Кривокапић посадили дрво пријатељства, као симбол успешне сарадње и пријатељства.

Више о посети бившег Амбасадора Сједињених Америчких Држава у Београду, господина Ентони Годфрија Дипос-у можете прочитати кликом ОВДЕ.  

Делегација представника Амбасаде САД-а: господин Боб Колинс, саветник за менаџмент, Џеф Вофорд, шеф Службе одржавања и госпођа Татјана Божић-Стаматовић, Шеф секције за смештај запослених.
Делегација Дурштва: Јован Рогановић, директор Службе за техничке послове, Ивана Милосављевић, заменик директора Друштва, Ђоко Кривокапић, директор Друштва
На фотографији: Јован Рогановић, директор Службе за техничке послове (Дипос), Боб Колинс, саветник за менаџмент (Амбасада САД-а), Ивана Милосављевић, заменик директора (Дипос), Татјана Божић-Стаматовић, housing supervisor (Амбасада САД-а), Џеф Вофорд, шеф Службе одржавања (Амбасада САД-а), Ђоко Кривокапић, директор Дипос-а

Током данашњег сусрета  истакнуто је да је протеклих деценија Дипос уз пуну подршку Амбасаде САД-а настојао да буде добар домаћин свим службеницима, да разуме и задовољи њихове потребе, али и да им омогући да се у објектима које користе осете као у свом дому.

На крају сусрета је закључено да је од великог значаја да се партнерство Амбасаде и Дипос-а, чији темељ чине обострано разумевање, међусобно поверење и поштовање и у наредним годинама додатно оснажује и договорено да обе стране томе дају пун допринос.