ВЕСТИ

Дугорочна подршка у међународној арени

10.12.2020.Вести

Након позитивног развоја билатералних односа између Краљевине Камбоџе и Републике Србије, амбасада ове земље је недавно поново отворена у Београду. Изузетно нам је задовољство што је Друштво за изнајмљивање некретнина Дипос одабрани партнер у Републици Србији за проналажење и одржавање простора у ком је смештена цењена Амбасада.

Њ.Е. Тан Вута, амбасадор Краљевине Камбоџе у Србији, је у разговору за наша издања нагласио да његова земља годинама негује дугогодишње пријатељство и добру сарадњу са Републиком Србијом који су засновани на заједничким интересима и узајамном поштовању.

Амбасадор је такође изјавио да су се Краљевина Камбоџа и Република Србија одувек подржавале у међународној арени. Обе државе су се бориле да заштите свој национални суверенитет, територијални интегритет, мир и стабилност како у својим земљама, тако и у читавом региону. Амбасадор је нагласио да Амбасада улаже напоре да интензивира постојећу сарадњу и активира њен неостварени потенцијал.

Првобитно смештена на Теразијама, Амбасада се недавно преселила у srcе Врачара и сада користи простор у Молеровој улици, којим такође управља Дипос.

Цењена Амбасада је изразила задовољство услугама које је до сада пружило Друштво за изнајмљивање некретнина Дипос д.о.о. Београд.

Позивамо вас да цео интервју прочитате на нашем блогу.