VESTI

Dugoročna podrška u međunarodnoj areni

10.12.2020.Vesti

Nakon pozitivnog razvoja bilateralnih odnosa između Kraljevine Kambodže i Republike Srbije, ambasada ove zemlje je nedavno ponovo otvorena u Beogradu. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Društvo za iznajmljivanje nekretnina Dipos odabrani partner u Republici Srbiji za pronalaženje i održavanje prostora u kom je smeštena cenjena Ambasada.

NJ.E. Tan Vuta, ambasador Kraljevine Kambodže u Srbiji, je u razgovoru za naša izdanja naglasio da njegova zemlja godinama neguje dugogodišnje prijateljstvo i dobru saradnju sa Republikom Srbijom koji su zasnovani na zajedničkim interesima i uzajamnom poštovanju.

Ambasador je takođe izjavio da su se Kraljevina Kambodža i Republika Srbija oduvek podržavale u međunarodnoj areni. Obe države su se borile da zaštite svoj nacionalni suverenitet, teritorijalni integritet, mir i stabilnost kako u svojim zemljama, tako i u čitavom regionu. Ambasador je naglasio da Ambasada ulaže napore da intenzivira postojeću saradnju i aktivira njen neostvareni potencijal.

Prvobitno smeštena na Terazijama, Ambasada se nedavno preselila u srce Vračara i sada koristi prostor u Molerovoj ulici, kojim takođe upravlja Dipos.

Cenjena Ambasada je izrazila zadovoljstvo uslugama koje je do sada pružilo Društvo za iznajmljivanje nekretnina Dipos d.o.o. Beograd.

Pozivamo vas da ceo intervju pročitate na našem blogu.