ВЕСТИ

Електронски билтен – ЈУЛ 2020. године

Електронски билтен 07/20

Комплетан документ можете преузети у ПДФ формату.

Преузмите

30.07.2020.Електронски билтен

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд се бави управљањем, издавањем у закуп и одржавањем некретнина у власништву Републике Србије, првенствено намењених за потребе смештаја дипломатске и међународне пословне заједнице у Републици Србији, као и домаћих правних и физичких лица.

Одржавање квалитета услуга и непрекидан рад на њиховом даљем унапредјењу, неговање традиционално добрих односа са дипломатско-конзуларним представништвима и представницима у Београду, испуњење очекивања актуелних домаћих и страних корисника и придобијање нових, вредности су којима Дипос константно тежи у свом раду и пословању.

Током јула месеца 2020. године, национални дан државности обележило је неколико страних држава чија дипломатско-конзуларна представништва у Републици Србији остварују дугогодишњу сарадњу са Дипос д.о.о.

У овогодишњем јулском издању Дипос електронског билтена информишемо вас о којим се то дипломатским мисијама ради, ближе вас упознајемо са историјским чињеницама и значајем билатералних односа Сједињених Америчких Држава, Републике Француске и Црне Горе са Републиком Србијом.

Такође, у јулском електронском Дипос билтену ћете сазнати, зашто је Амбасада Краљевине Камбоџе у Београду у потрази за адекватним простором за канцеларије Амбасаде изабрала управо Дипос и нама поклонила поверење када је у питању издавање некретнина у закуп и пружање пратећих услуга.

Поред тога, у јулском електронском Дипос билтену можете се ближе информисати шта Дипос на тржишту некретнина издваја од конкуренције и по чему је јединствен, као и која је предност бити наш клијент.